Tänään oli tosi sateinen päivä, kuka sitä nyt sateeseen menisi ulos tai menis kyllä kun viedään, mutta märälle nurmikolle ei kyllä pissitä. Eli tänään on ollut sitten sanomalehtipäivä.

Minut punnittiin eilen ja painan 2,7 kg. Kynsien leikkuu ei edelleenkään ole mielipuuhaa, mutta edistystä on tapahtunut, en enää huuda. Etutassujen kynnet saatiin leikattua suht helposti, mutta takatassujen kohdalla homma alkoi tympiä siinä määrin, että yksi tassu jäi seuraavalle päivälle. Mutta loppujen lopuksi kaikki kynnet saatiin leikattua.

Yöt on menneet tosi hyvin, tosin alussa oli hieman erimielisyyttä heräämisajoissa. Minä olin valmis nousemaan ylös puoli kuusi ja sain kyllä aamu-unisena tunnetun emännänkin ylös samoihin aikoihin. Sarastuslamput on turha keksintö, ei auta yhtään, jos ne herättävät yhtä pirteänä kuin aurinkoisena kesäaamuna (tämä totuus selvisi emännälle, kun hän oli hankkinut sarastuslampun). Tehokkain herätyskello saadaan, kun hankitaan koiranpentu. Suosittelen lämpimästi!

Tänään kävimme autoilemassa, kun emäntä kävi katsomassa uutta sohvaa. Pikku-emäntä ja minä jäimme autoon odottelemaan. Käyttäydyin koko reissun oikein mallikkaasti, huilailin ja nukuin, no aluksi vähän haukahtelin. Onkohan muuten fiksu liike hankkia ensin koiranpentu ja sen jälkeen uusi sohva :-) Tässä tapauksessa lieventävänä seikkana voi varmaan pitää sitä, että emäntä kävi katsomassa Huutonetissä myytävänä olevaa sohvaa.

Mitään katastrofia en ole saanut aikaan, johtuuko hienosta luonteestani vai siitä, että kanssani on ollut kotona koko ajan joku isäntäväestä. Olen kyllä opetellut yksinoloakin. Tosin tiedän, että joku on ollut aina toisessa huoneessa. Lähiaikoina, varmaan mennään tässä hommmassa pidemmällle, kun lomat alkavat loppua viikon päästää.